Mijn Evangelische Gemeente Ichthus Culemborg

De Ichthusgemeente gebruikt een eigen app om makkelijk berichten te delen met de gemeente en de leden de mogelijkheid te geven ook makkelijk met elkaar te communiceren over alles wat de gemeente aangaat.

Mijn Evangelische Gemeente Ichthus Culemborg

De website van de Ichthusgemeente geeft niet alleen informatie over de gemeente. Daarnaast vindt je overdenkingen, een dagelijkse bijbeltekst, de agenda, allerlei bijbelstudies en preken om terug te luisteren. Voor de leden is er ook nog een apart gedeelte, waarvoor je ingelogd moet zijn, met een adressenlijst, het vrijwilligersrooster, allerlei documenten en artikelen die speciaal op de leden gericht zijn, en nog veel meer. De leden kunnen privé of in groepsverband of gemeentebreed met elkaar communiceren via het prikbord.

Vragen over de werking van de kerkapp? Stel ze gerust, maar kijk ook even bij de handleidingen van de ichthus-app

Al deze extra functionaliteiten zijn ook beschikbaar in een app voor op je mobiele telefoon. Je hebt wel een account nodig om de app te gebruiken. Als je lid wordt van de gemeente krijg je automatisch een account. Vaste bezoekers kunnen een account aanvragen. Het handigst is het om dat na de dienst te doen bij één van de bestuursleden of bij de webbeheerder.

Je vindt de 'Mijn Gemeente' App in de verschillende Appstores:

Als de app is geïnstalleerd, wordt het startscherm getoond. Hier wordt gevraagd naar de naam van de gemeente. Zoek hier naar Evangelische Gemeente Ichthus Culemborg. Tik op de naam van onze gemeente. 

Het hoofdscherm wordt geopend en is er toegang tot de openbare informatie.

Klik in dit scherm op de knop ‘INLOGGEN’ (rechtsboven) om op de website van de Ichthusgemeente te komen.

Gebruik de gebruikersnaam en het wachtwoord, zoals je gewend bent te gebruiken op de website en klik op ‘INLOGGEN’. Je bent vanaf nu ingelogd op de ‘Mijn Evangelische Gemeente Ichthus Culemborg App’ en daarmee verbonden met onze gemeente. Als er berichten worden gestuurd die een notificatie geven, ontvang je die nu (ook) via de app.

De app wordt regelmatig voorzien van een update, net als de overige apps op je telefoon.

Op https://youtu.be/YcYQQF6bEVk is een korte video instructie te vinden met uitleg over de website en het ledendeel.

We wensen je veel gebruiksgemak toe!

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.