Overig

Symposium Raad van Kerken Culemborg: Omgaan met middelengebruik onder jongeren
Ontdek het tijdens deze verkennende bijeenkomst, samen met andere ouders, geestelijk verzorgers en iedereen die in de eigen omgeving met dit (groeiende) probleem wordt geconfronteerd of zich hierover zorgen maakt.
Omgang met de natuur
De omgang van mensen met de natuur is een veelbesproken onderwerp. Milieu en duurzaamheid zijn begrippen die hoog op de politieke agenda staan. Veel mensen zijn bezig met de vraag: hoe kunnen we de aarde beschermen en goed achterlaten voor volgende generaties?
Oecumenelezing 2023
Het thema van de Oecumenelezing op vrijdagmiddag 12 mei is ā€˜Gods complot: mĆ©Ć©r dan polarisatie. Polarisatie zit in de lucht, tenen zijn lang en lontjes zijn kort, tegenstellingen tussen groepen mensen leiden tot heftige confrontaties, waarbij ieder het eigenbelang vooropstelt tegen dat van een ander.
Drie avonden over de MattheĆ¼s Passion
De MattheĆ¼s Passion staat in deze tijd van het jaar altijd volop in de aandacht, niet alleen in kerkelijke kring, maar ook in de seculiere wereld. Bijzonder, omdat dit grote muziekwerk gaat over het hart van het christelijke geloof. Maar ken jij alle geheimen die er in de tekst en muziek van de MattheĆ¼s Passion verborgen zitten?
Oecumenische Vespers Veertigdagentijd
De bij de Raad van Kerken Culemborg aangesloten kerken organiseren verspreid over de Veertigdagentijd oecumenische vespervieringen.
Extra informatie over de jongerendienst op 19 februari 2023
Op 19 februari organiseren we een jongerendienst. Hierbij delen we nog wat extra informatie over de dienst en vragen we jullie om hulp.
Nieuwe JobGroep start 14 februari 2023
Werkzoeken is een complex en vooral ook eenzaam proces. Wil je dit niet langer alleen doen? Meld je dan nu aan voor de komende JobGroep, die start op dinsdag 14 februari!
Inspiratie en ontmoeting
De werkgroep Inspiratie & Ontmoeting van de Raad van Kerken Culemborg presenteert het voorjaarsprogramma 2023
Kind & Bijbel
Kind & Bijbel is een nieuwe platform van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap speciaal voor jou als ouder of opvoeder. Het biedt je inspiratie en toerusting om in je gezin de Bijbel te openen en samen met je kinderen de relevantie ervan te ontdekken.
Naar het archief
1 2 3