Overig

Stille Week challenge
Toeleven naar Pasen met kinderen een uitdaging? Niet met deze leuke Stille Week Challenge.
Ichthus Studieavond 13 maart
Studieavond met Cocky Drost over het thema: ‘In Verbinding’
Musical in Ichthus-gemeente
Avondgebed voor vrede
De Raad van Kerken deelt onderstaande oproep met ons.
Vakantie Bijbelfeest: Wie is koning?
Zit je in groep 1 tot en met 8 van de basisschool? Kom dan deze herfstvakantie naar één van de leukste kinderfeesten van het jaar! Het 40e jaar Vakantie Bijbelfeest, dat wil je niet missen!
Missiedag Operatie Mobilisatie
Miljoenen mensen kennen het Goede Nieuws nog niet. Terwijl alle mensen dat nodig hebben! Die mensen gaan het pas horen, zien en voelen als er op de plek waar zij zijn mensen zijn die dat Goede Nieuws voorleven. Wat ga jij doen? Dat is de vraag die we je stellen. Maar waar begin je en welke mogelijkheden zijn er om dat te doen? Je wordt uitgenodigd om op zaterdag 9 september naar de missiedag van Operatie Mobilisatie te komen om dit te weten te komen.
Symposium Raad van Kerken Culemborg: Omgaan met middelengebruik onder jongeren
Ontdek het tijdens deze verkennende bijeenkomst, samen met andere ouders, geestelijk verzorgers en iedereen die in de eigen omgeving met dit (groeiende) probleem wordt geconfronteerd of zich hierover zorgen maakt.
Omgang met de natuur
De omgang van mensen met de natuur is een veelbesproken onderwerp. Milieu en duurzaamheid zijn begrippen die hoog op de politieke agenda staan. Veel mensen zijn bezig met de vraag: hoe kunnen we de aarde beschermen en goed achterlaten voor volgende generaties?
Oecumenelezing 2023
Het thema van de Oecumenelezing op vrijdagmiddag 12 mei is ‘Gods complot: méér dan polarisatie. Polarisatie zit in de lucht, tenen zijn lang en lontjes zijn kort, tegenstellingen tussen groepen mensen leiden tot heftige confrontaties, waarbij ieder het eigenbelang vooropstelt tegen dat van een ander.
Naar het archief
1 2 3 ... 4