Maandprojecten

Collectes juni 2024
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in juni ondersteunen we de volgende goede doelen: Open Doors en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes mei 2024
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in mei 2024 ondersteunen we de volgende goede doelen: Tearfund en de Voedselgroep Culemborg.
Collecties april 2024
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in april ondersteunen we de volgende goede doelen: Way to Life-center en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes maart 2024
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in maart ondersteunen we de volgende goede doelen: Israƫl en de Bijbel en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes februari 2024
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in februari ondersteunen we de volgende goede doelen: StudentLife en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes januari 2024
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in januari 2024 ondersteunen we het volgende goede doel: de Voedselgroep Culemborg.
Collectes december 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in december 2023 ondersteunen we de volgende goede doelen: Fonds Incidentele Noden en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes november 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in november ondersteunen we de volgende goede doelen: Uganda Child Care Foundation en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes oktober 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in oktober ondersteunen we de volgende goede doelen: Compassion en de Voedselgroep Culemborg.
Naar het archief
1 2 3