Maandprojecten

Collectes oktober 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in oktober ondersteunen we de volgende goede doelen: Compassion en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes september 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in september ondersteunen we de volgende goede doelen: een project van Christenen voor Israƫl en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes augustus 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in augustus ondersteunen we de volgende goede doelen: International Justice Mission en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes juli 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in julii ondersteunen we de volgende goede doelen: Teule Kenya en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes juni 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in mei ondersteunen we de volgende goede doelen: StudentLife en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes mei 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in mei ondersteunen we de volgende goede doelen: Alpha Youth en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes april 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in april ondersteunen we de volgende goede doelen: Open Doors en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes maart 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in maart ondersteunen we de volgende goede doelen: Israƫl en de Bijbel en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes februari 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in februari ondersteunen we de volgende goede doelen: het Vakantie Bijbel Feest en de Voedselgroep Culemborg.
Naar het archief
1 2