Maandprojecten

Collectes juni 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in mei ondersteunen we de volgende goede doelen: StudentLife en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes april 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in april ondersteunen we de volgende goede doelen: Open Doors en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes maart 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in maart ondersteunen we de volgende goede doelen: Israƫl en de Bijbel en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes februari 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in februari ondersteunen we de volgende goede doelen: het Vakantie Bijbel Feest en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes januari 2023
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in januari 2023 ondersteunen we het volgende goede doel: de Voedselgroep Culemborg.
Collectes december 2022
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in december 2022 ondersteunen we de volgende goede doelen: Fonds Incidentele Noden en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes november 2022
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in november 2022 ondersteunen we de volgende goede doelen: Tearfund en de Voedselgroep Culemborg.
Collectes oktober 2022
Met de opbrengst van de collectes in de diensten in oktober 2022 ondersteunen we de volgende goede doelen: Passie voor HaĆÆti en de Voedselgroep Culemborg.
Naar het archief