Registratieformulier belangstellenden

We houden je als regelmatige bezoeker van onze samenkomst houden graag op de hoogte. Daartoe houden we een registratie bij van belangstellenden, leden en kinderen. Als je ook op de hoogte gehouden wilt worden, vragen we je onderstaand formulier volledig in te vullen.

Deze informatie wordt opgenomen in onze adressenlijst. Daardoor wordt je via de e-mail op de hoogte gehouden d.m.v. een digitale weekbrief of de app op de hoogte gehouden van wat zich in de gemeente afspeelt. Door je geboortedatum in te vullen, wordt u opgenomen in de lijst van jarigen die via weekbrief en mededelingen aandacht krijgt.

De adreslijst is te raadplegen voor leden en gastleden van de Ichthus gemeente om onderling contact mogelijk te maken. Afspraak is, dat de gegevens alleen voor eigen gebruik zijn en niet naar buiten worden doorgegeven.

Vanaf het moment dat de informatie is ingevoerd kunnen alle gezinsleden met een e-mailadres (ieder moet wel een apart e-mailadres hebben) inloggen op de ledensite. Informatie daarover krijg je toegestuurd via email.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]