Passionkruis op de Markt

Na The Passion die op tv te zien is, doen kerken in Culemborg mee met de landelijke Passion-40daagse. Met verschillende activiteiten:

Dit bericht is geplaatst op 08-03-2023
Passionkruis op de Markt
  • Goede Vrijdag 7 april, 15 uur, Kruisweg in de Sint Barbarakerk, Markt 50.
  • Stille Zaterdag, 8 april: verlicht Passion-kruis op de Markt
  • Stille Zaterdag, 8 april: 15.30 uur: Theater Knettergek en de Amazing Kids, Grote of Barbarakerk, Grote Kerkstraat 4. Bestel gratis tickets.
  • Pasen Zondag 9 april: Paasdiensten in diverse kerken in Culemborg

Kom naar het Passion-kruis op de Markt

Zaterdag 8 april staat er op de Markt een kleine replica van het witte Passion-kruis. Rond dit kruis is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting. Je kunt er een kaarsje branden en een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. Kom gerust langs tussen 11 uur en half 6.

Kindertheater Knettergek en Amazing Kids

Bestel hier je gratis Tickets

Op 8 april om half 4 komt christelijk theater Knettergek met de Amazing Kids naar de Grote of Barbarakerk. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van de basisschool en duurt tot ongeveer kwart voor 5. Het sluit aan bij het thema van The Passion: Uit liefde voor jou. Je bent van harte welkom. Bestel wel van tevoren je gratis ticket(s), want vol is vol. Bekijk hier het filmpje.

Kijk voor meer op: https://www.thepassionculemborg.nl/