Nieuwe JobGroep start 14 februari 2023

Werkzoeken is een complex en vooral ook eenzaam proces. Wil je dit niet langer alleen doen? Meld je dan nu aan voor de komende JobGroep, die start op dinsdag 14 februari!

Dit bericht is geplaatst op 02-02-2023
Nieuwe JobGroep start 14 februari 2023

Al ruim 300 mensen zijn je voor gegaan en hebben ervaren hoe motiverend dit is, waarvan meer dan 60% een baan heeft gevonden. Daarnaast is het een goede stap om, samen met gelijkgestemden, stap voor stap te ontdekken waar je voor staat, welke functies bij je passen, en hoe je daarop goed kunt solliciteren. Niet alleen, maar samen.

JobGroep trainsters Shelly Bilgen en Jolanda Althuis (fotograaf: Arjan van der Beek)

Samen met andere werkzoekenden ga je aan de slag met diverse thema's om je verder te helpen in je zoektocht naar passend werk. Netwerken is tegenwoordig erg belangrijk in het sollicitatieproces, maar ook je motivatiebrief en cv blijven een belangrijke manier om jezelf te presenteren. Het begint met ‘Wie ben je?’; wat is belangrijk voor je, wat zou je willen, en wat wil je ècht niet, en welke kwaliteiten heb je en hoe pas je deze toe? Al deze zaken, en meer, komen aan bod tijdens de JobGroep. Op motiverende, inspirerende wijze, interactief, met uitwisseling met de andere deelnemers, oefeningen, tips en advies van de ervaren trainer(s).

Eén van de deelnemers heeft het als volgt ervaren:

“Door de JobGroep bijeenkomsten heb ik inzicht gekregen in wat ik belangrijk vind in mijn werk en het heeft mij geleerd om hulp te vragen. Het is mooi te ervaren dat mensen je graag willen helpen en wat een “netwerk” voor je kan betekenen. JobGroep is hierdoor een echte aanrader. Je wordt op een persoonlijke manier begeleid, die aansluit bij jou, door mensen die dit doen met veel passie! Dat maakt JobGroep bijzonder en het zorgt voor succes.”

Opgeven is belangrijk, want vol = vol! Deelname aan de JobGroep is gratis, aanmelden is noodzakelijk en kan via de website www.jobhulp.org.

Zoek niet langer in je eentje naar die leuke, nieuwe baan, maar sluit je aan bij de JobGroep en ervaar de herkenning van uitdagingen waar je tegenaan loopt, deel tips en adviezen, en ga samen aan de slag.

De JobGroep start dinsdag 14 februari. a.s. en is een training van 8 bijeenkomsten, interactief en motiverend. Het vindt plaats van 10.00-11.30 uur in de trainingsruimte bij de bibliotheek in Culemborg, in het Elisabeth Weeshuis, Herenstraat 29 in Culemborg. Voor meer informatie: www.jobhulp.org.