Collectes februari 2023

Met de opbrengst van de collectes in de diensten in februari ondersteunen we de volgende goede doelen: het Vakantie Bijbel Feest en de Voedselgroep Culemborg.

Dit bericht is geplaatst op 29-01-2023

Dit is waar ons goede doel voor staat:

Vakantie Bijbel Feest

Sinds jaar en dag wordt er in Culemborg jaarlijks een Vakantie Bijbel Feest gehouden. Het is een activiteit voor alle kinderen van de basisschool: een feest van drie dagen in de voor- of najaarsvakantie. 

Elke dag wordt er een verhaal uit de Bijbel verteld. Daar omheen wordt gezongen, geknutseld en naar toneel gekeken. Er zijn verschillende programma's voor kleuters, de middengroep en de oudste kinderen. Alle kinderen kunnen gratis meedoen.

Als afsluiting is er een ouder-meebeleef-avond, waarop alle ouders en andere belangstellenden samen met de kinderen kunnen terugkijken op het Vakantie Bijbel Feest. 

Vrijwilligers zijn altijd welkom
Vind je het leuk om tijdens een vakantie mee te helpen met het Vakantie Bijbel Feest? Geef je dan op bij: .......

De Ichthusgemeente hoopt door de collecties in februari een mooie bijdrage aan dit belangrijke werk te kunnen geven.

Elke zondag wordt er in de dienst gecollecteerd. Je kunt ook bijdragen aan de collecte via de bankrekening van de Ichthusgemeente (met vermelding: “maandproject”) of via de GiVT-app. Scan de QR-code met de GIVT-app, of zoek in de lijst naar EG Ichthus Culemborg.

Voedselgroep Culemborg

Elke zondag is er ook een collecte-in-natura, bestemd voor de Voedselgroep Culemborg. Deze staat gezinnen bij die het financieel zwaar hebben, maar wat inkomen betreft net niet in aanmerking komen voor hulp van de Voedselbank.

Je kunt elke week boodschappen meenemen naar de dienst. Denk aan: houdbare producten (zolang de tht-datum nog goed is), zoals blikgroentes, houdbare melk, rijst, pannenkoekmix, suiker, koffie, blikjes lunchmeat, mix voor macaroni en/of spaghetti, koffiemelk, broodbeleg (hagelslag, gekleurde hagel, appelstroop), etc.